Nederlands

Beach_city_nature_view_malaga_citycenter_pedicure_manicure_1200_web

Dag Nederlandse bezoeker van deze website…

Als je dit leest neem ik aan dat je een bezoekje aan Málaga gaat brengen of zelfs woonachtig bent in de buurt van deze prachtige stad en je naarstig op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste die je een ontspannen dag kan bezorgen. Als dat zo is hoef je niet langer door te zoeken!

Eenvoudig naar La Pausa

Heerlijke behandelingen zoals u ze in Nederland gewend bent en eenvoudig te bereiken. La Pausa ligt in de woonwijk Cerrado de Calderon van de hoofdstad Malaga. Deze laat de staddrukte achter zich en u arriveert in een oase van rust in een zeer groene omgeving. U kunt gemakkelijk met de bus komen, lijn 33 zet u bijna voor de deur van de salon af. En als u klaar bent rijd deze naar het centrum van de stad waar u in het hart daarvan uit kunt stappen. Een leuk dagje uit dus! Komt u met eigen vervoer dan zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen in de straat zonder verdere kosten.

Natuurlijke producten

La Pausa werkt in de behandelkamer volgens de officiële behandelingsprotocollen van Natura Bissé met baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond collectie en de Inhibit- lijn. Daarnaast werk ik ook met het natuurlijke en parfumvrije Franse merk Decleor. Dit zijn producten op basis van aromatherapie, 100% natuurlijk, vrij van parabenen en niet op dieren getest!

Meer dan een behandeling

Of het nu een gezichtsbehandeling betreft of een ontspannen lichaamsmassage, ik neem graag de tijd om een absoluut tevredenheid te verkrijgen. Wat vindt je belangrijk tijdens de gezichtsbehandeling? Heb je een drukke tijd achter de rug en is de huid daardoor onrustig of wordt het cadeautje voor jezelf en ga je voor de pure ontspanning? Of ben je toe aan een nieuwe dagverzorging? Voor al deze punten neem ik graag de tijd en zorg ik dat er een passende behandeling komt waardoor je altijd als herboren weer de salon uit loopt. Kijk voor het volledige menu aan behandelingen in de bijlage “TREATMENTS PRICE LIST”. Deze is in het Engels, mocht u er niet uit komen kom ik u graag te hulp. (Alle behandelingen in La Pausa worden alleen aan dames gegeven. Er worden geen uitzonderingen gemaakt voor heren, ook niet als koppel.)

Tevredenheid

Schroom niet om te bellen of te mailen en ik zal proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Ik zet me graag in voor een zeer tevreden klant waar deze ook in de wereld vandaan komt. Mocht u vragen hebben of opmerkingen dan hoor ik deze graag, er is namelijk altijd ruimte voor verbetering!

Ook leuk!

Misschien een leuk weetje is dat ik al elf jaar met mijn zaak in Malaga gevestigd ben en in 2019 benoemde Marie Claire, La Pausa als referentie voor de beste schoonheidssalon aan de Costa del Sol.

Geïntresseerd wat andere klanten van mijn behandelingen vinden? Lees de reactie’s op Facebook of Tripadvisor.

Meer weten of graag een afspraak maken?

Bel 0034 673 597 456

Vriendelijke groeten en hopelijk snel tot ziens,

Annelien, La Pausa