Nederlands

 

Beach_city_nature_view_malaga_citycenter_pedicure_manicure_1200_web

Dag Nederlandse bezoeker van deze website…

Als je dit leest neem ik aan dat je een bezoekje aan Málaga gaat brengen of zelfs woonachtig bent in de buurt van deze prachtige stad en je naarstig op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste die je een ontspannen dag kan bezorgen. Als dat zo is hoef je niet langer door te zoeken!

 

Eenvoudig naar La Pausa

Heerlijke behandelingen zoals u ze in Nederland gewend bent en eenvoudig te bereiken. La Pausa ligt in de woonwijk Cerrado de Calderon van de hoofdstad Malaga. Deze laat de staddrukte achter zich en u arriveert in een oase van rust in een zeer groene omgeving. U kunt gemakkelijk met de bus komen, lijn 33 zet u bijna voor de deur van de salon af. En als u klaar bent rijd deze naar het centrum van de stad waar u in het hart daarvan uit kunt stappen. Een leuk dagje uit dus! Komt u met eigen vervoer dan zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen in de straat zonder verdere kosten.

Natuurlijke producten

La Pausa werkt in de behandelkamer met het natuurlijke en parfumvrije merk Decleor. Dit zijn producten op basis van aromatherapie, 100% natuurlijk, vrij van parabenen en niet op dieren getest! Als je daar graag wat meer over zou willen lezen kunt u gerust een kijkje nemen op de website: www.decleor.nl

Meer dan een behandeling

Of het nu een gezichtsbehandeling betreft of een ontspannen lichaamsmassage, ik neem graag de tijd om een absoluut tevredenheid te verkrijgen. Bij de gezichtsbehandeling en/of lichaamsbehandelingen kunt u er voor kiezen er een pedicure of manicure bij te doen. De nagels kunnen regulier gelakt worden met Essie nagellak of met de semi permanente lak van het merk CND Shellac. 14 dagen onmiskenbare glans, geen wachttijd om het te laten drogen en geen nagelbeschadiging bij het verwijderen. U kunt zelf aangeven voor de aanvang van de behandeling waar uw persoonlijke voorkeur ligt.

Wat vindt je belangrijk tijdens de gezichtsbehandeling? Heb je een drukke tijd achter de rug en is de huid daardoor onrustig of wordt het cadeautje voor jezelf en ga je voor de pure ontspanning? Of ben je toe aan een nieuwe dagverzorging? Voor al deze punten neem ik graag de tijd en zorg ik dat er een passende behandeling komt waardoor je altijd als herboren weer de salon uit loopt.

Tevredenheid

Schroom niet om te bellen of te mailen en ik zal proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Ik zet me graag in voor een zeer tevreden klant waar deze ook in de wereld vandaan komt. Mocht u vragen hebben of opmerkingen dan hoor ik deze graag, er is namelijk altijd ruimte voor verbetering!

Ook leuk!

Lees hier een stukje van deze talentvolle blogster Stefania van Lieshout die een leuk verhaal over mij heeft geschreven met bijpassende fotos! https://stefaniavanlieshout.com/2019/04/10/schoonheidsspecialiste-malaga/

 

Geïntresseerd wat andere klanten van mijn behandelingen vinden? Lees de reactie’s op Facebook of Tripadvisor.

Meer weten of graag een afspraak maken?

Bel 0034 673 597 456

Vriendelijke groeten en hopelijk snel tot ziens,

Annelien, La Pausa